Центърът PLC е основан през 2006 г.в Истанбул. Разширихме нашия сервизен живот, който започнахме с ремонта на PLC, който е нашата специалност днес, като предоставяме услуги, обхващащи различни области на PLC системи, автоматизация и оборудване. С нашия опитен и динамичен екип постигнахме висок успех в обслужването на секторите на храните, напитките, автомобилната, медицинската, текстилната и стъкларската промишленост за кратко време. Отворихме света, като отворихме клон в България през 2018 г., а с нашите услуги за продажба, ремонт, поддръжка на роботи и части за автоматизация продължаваме да задоволяваме нуждите на нашите уважавани клиенти.

Нашата мисия
Предоставяне на решения на нашите клиенти Нашата мисия е да решим проблема. Големи и широки складови наличности за задоволяване на продуктовите нужди на нашите клиенти
Нашата визия
Работа без прекъсване Машината на нашите клиенти трябва да работи непрекъснато. Искаме да произвеждаме решения, които да работят непрекъснато. Мониторинг на новите технологии Работим за предоставяне на най -новите технологии на нашите клиенти.